Post by doelimifootsi on Feb 10, 2022 19:46:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Zorduuu
Bu fantastik oyundur, amma problem olduğu üçün ona 3 ulduz verdim, mənim kimi oyunçuların çoxunun zəli, şura və s. kimi yaxşı rünləri yoxdur. Və bu oyun qazanmaq üçün ödənişdir, bəli, bu o çünki hamı buynuz keçidi, imtiyazlar, yaxşı rünlər və s. almaq üçün gcubes-dən istifadə edir. Devs oyunçular üçün oyun qurmalıdır ki, biz qalib gəlsək, gcubes alacağıq, əgər bu cür oyun gəlməsə, yataq müharibələri kimi oyunlar ədalətli olmayacaq.
1.13.4 guncelemesinde Bed varsi robot modu deyisin cokkk kotu bed vars yeniden evveller kimi olsun bed vars
Bu oyun mənim hesabımdan birini 1-dən çox itirməyə məcbur etdi və bu oyunun yeni elementləri yoxdur və sadəcə oyunlar və yeniləmələr olan hər şey faydasızdır, ona görə də buna daha az qiymət verəcəyəm
Beləliklə, bu mini oyunlarda peşəkar olmaq üçün real pul xərcləməlisiniz. Hər şey oyun, hadisələr və ya pul xərcləməli olduğunuz başqa bir şey olsun. Həm də onlar əlavə etməkdənsə, bu gcubes üçün fərqli bir yol saxlamırlar. Bəlkə də bu oyun zəngin insanlar üçündür.
Bu oyun ulduz üçün deyil. Playstore 0 ulduz vermir. Oyunda çoxlu hakerlər var. Onu öldürmək mümkün deyil. Mən hakerləri öldürmək üçün g kublardan istifadə edirəm, lakin bu mümkün deyil Onun oyununda səhv var, plssss xakerlərə qadağa qoyuram hər halda bu oyunu bəyənirəm mən sadəcə doğru deyirəm 5 ulduz dərəcəsi üçün hakerləri qadağan edin
Bu oyunu bəyənirəm amma son vaxtlar bedwars-da çoxlu hakerlər var ki, onlar oyunu ədalətsiz edir, onları öldürmək o qədər çətindir ki, buna görə də mən 3 ulduz verirəm, əgər bunu düzəldə bilsəniz, onu 5 ulduza dəyişəcəm.
Yaxşı oyundur, amma sən traners arenada daha çox idman zalı verməlisən, çünki bunu tamamlayan o, heç nə etmir və yeni ev heyvanları əlavə edir yaxşı oyun ona görə 5 ulduz verirəm
Yeni hadisə (əməliyyat dondurulmuş bir şey?) çoxlu dostlarım var, amma mən yalnız 3 DOSTU ÇƏKƏR EDƏ bilərəm. AMMA O 3 DOSTUM İSTİFADƏ ETDİ VƏ MƏN DAHA ÇƏQİRƏ BİLMƏYƏM :[ Lütfən, bunu düzəltməyə çalışın, çünki bəzi oyunçularda da bu var, biz digərləri kimi qiymətləri ala bilmirik. - _-
bu oyun çox əyləncəlidir amma nədənsə mən oyun oynamağa cəhd edəndə sadəcə qara ekran göstərir və məni qovur
Əla, amma bəzən p2w yalnız bu və zəhmət olmasa zəli almaq şansını artırın 2 Mən artıq 6 aydır mübarizə aparıram
Mən həqiqətən Minecraft oynamaq istəyirdim, amma bu Minecraft-dan daha yaxşıdır və çarpayı Minecraft çarpayısı müharibələrində heyrətamiz idi, yaxşı görünür və bu çarpayıda heyrətamiz görünür və bunu bəyənmirsinizsə, sadəcə Minecraft-a girin və 2 götürün. Hesaba daxil olmaq üçün saatlar var və əgər Minecraft-ı bəyənmirsinizsə və ya sadəcə saxta Minecraft-a gedirsinizsə, sadəcə oynayın və son sözləri söyləyəcəyəm poo poo man
Blockman GO by Zhuhai Sandbox Network Technology Co ...
Siberalem - Arkadaşlık, Sohbet 4.6.4 APK Скачать - APKDom
Super
PRO TURK BG-ə ABUNƏ OLUN plz. Mən bu oyunu 4 ildir oynayıram
Həqiqətən əyləncəli oyun, amma niyə yalnız 2 ulduz verirəm, çünki yataq müharibələri oynamağa çalışdım və Uçuş və sürət kimi zəhlətökən bir oyunçu var! Bir az gecikmə ilə qarşılaşsam, platformaya sızmışam, buna görə də yalnız 2 Ulduz verirəm
Coooooooox gözəl oyndu cox saxol
Cox pis heç bir ulduzluq deyil
Hesabımın şifrəsini tapdım (Ramdom) sağ ol hesabımın şifrəsi neral234 oldu Ytmdhhfdkdejvrshtusgjahfancbsjyhsghbtbshsbgusbcgenftsjftsmfys Grncnv.x
Minecraft müəllif hüquqları
Başa düşmürəm niyə yükləmə ekranı məni içəri buraxmır və oynamağa icazə vermirsə məni çıxarır
Bu oyunu çox bəyənirəm, mən bu oyunu 2019-cu ildə oynamağa başladım və bəli, bundan həzz alıram. Və bu 3 ulduzu niyə verdiyimin cavabı Region yeniləməsinə görə...
Bubble Shooter Nezahtjevne igre cvv
Bu 1-ci oyunda çoxlu problemlər var. Hakerlər... təbii ki :V 2-ci. böcəklər çoxlu səhvlər var ki, hər dəfə bedwars-da boşluğa düşəndə və lildən istifadə etməyə cəhd edəndə, tullanmaq əvəzinə məni lildən keçirərək məni boşluğa düşürür və ya oyuna girəndə bu göstərir o, 3-cü yerdə onlayn olarkən oflayndır. Mən bunu həqiqətən bir problem kimi düşünmürəm, amma nahhhh, sadəcə deyirəm ki, bu gün blockman go darıxdırıcı və ya ədalətsiz hala gəldi.
Download Blockman Go 2.15.1 APK for android
Ümumilikdə cəlbedici oyun ilə əla oyun, lakin bəzi oyunlar, xüsusən də skyblock, həqiqətən qazanmaq üçün pul ödəyir. Amma mənim əsas problemim odur ki, bütün fırıldaqçılarla necə pis iş görürsən. Kimsə mənə teleportasiya etmədən və məni dərhal qumbaraatanlarla öldürmədən daha jailbreak oynaya bilmirəm, ona görə də anticheat (yaxud heç olmasa daha yaxşısını) hazırlasanız yaxşı olardı.
Yaxsi oyundu düzdü teldə oynaması çətindi
Blockman Go is a platform with many minigames to choose from. You can go on different adventures every time you log in. You can go on an action-packed race,
Bu əyləncəli oyundur, xüsusən də bedwars bunu 2 ildir oynayıram, lakin mən bir az məyus oldum ki, oyunda o qədər çox haker var ki, oyunu ədalətsiz edir, soruşmaq istərdim ki, bunu düzəldə bilərsən, amma yenə də bunu oynamaq həqiqətən əyləncəlidir. 😊
yaxşıdı
Oyun yaxşıdı ama o qeder de yox bir balaca internet gedir oyundan atır hamı hack açır bide hamı başdayanda yayı bombası oxuyur bende kılıç dan başqa bişey yok i ona görə 1 yıldız
2 ildir ki, oynadığım rünlərimə görə 2-ni qiymətləndirirəm və mən 0 zəli aldım 3 12 zəli 1 2 iki zəli bu ədalətli deyil Bu nöqtədə tam iki zəli dəstinə sahib olmalıyam, hətta hələ də bəzi hakerlər dayansa da şey qazanmaq üçün bu ödənişlə